Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vondon

22. 11. 2010 18:43
Horsi vynosnost nez trh

Ja tedy pane Hysku nechapu cim se tady chlubite. Za obdobi mezi rijnem 2008 a kvetnem 2009, ktere berete jako dukaz sveho vybirani akcii pridal akciovy index prazske burze prumerne 21%, coz je presne prumerna hodnota vasi investice. Vezmu-li v potaz ze pro nakup indexu bych musel udelat pouze jeden obchod a pro nakup vaseho portfolia nekolik obchodu, diky Vam jsem utratil mnohem vic penez na poplatcich. Dale si za Vase sluzby uctujete poplatky, ktere by mi taky z vami inzerovanych procent utrhly dalsi vynosy, takze investovat s Vami je pro me mnohem mene vyhodnejsi nez si sam investovat do indexu, nebo co se tim snazite dokazat.

Jedine co Vam nelze uprit je nacasovani nakupu, ale pokud bych investoval v roce 2008 kazdy mesic stejnou castku, tak jsem na tom porad lepe nez kdybych investoval s Vami, nevidim tedy jedinou vyhodu investice s vami, krom toho ze sverim penize zivnostnikovi, namisto zavedene firme a jeste navic zivnostnikovi, ktery je horsi nez celkovy trh.

0 0
možnosti

MUDr.Jan Hýsek

7. 2. 2011 3:16
Re: Horsi vynosnost nez trh

Vondone, v tomto se evidentně nemůžeme shodnout. Zde asi nemá smysl diskutovat. Navíc pochybuji, vzhledem k tomu, jaký závěr jste udělal, že jste text četl či jste ho četl pozorně a celý. Také je zřejmé, že jste člověk, který žádné rady ani nepotřebuje. Přeji Vám hodně štěstí.

0 0
možnosti

j@ck

7. 5. 2009 11:27
vazeny pane

nic proti chlubeni se, ja vam vase penize preju, ale mohl byste mi sdelit, cim a jak konkretne jste pro spolecnost prinosem? Jake konkretni hodnoty vytvarite a cim se podilite na rustu HDP? Ja mam totiz podobne burzovni spekulatny zafixovane jako neuzitecne parazity zijici ve virtualnim svete imaginarnich penez a cennych papiru, jejichz prinos je zcela nicotny, ci spise zaporny.

0 0
možnosti

AAK

7. 5. 2009 11:51
Re: vazeny pane

Není to myšleno jako chlubení, ale demonstrace výsledků a investičního uvažování o kterou jsem byl žádán řadou lidí.

Mohl bych zde vypsat nejméně 10 zásadních důvodů.

Bude stačit pouze jeden: podívejte se na mizerné finanční vzdělání naší populace. S tím ovšem souvisí řada dalších problémů naší společnosti!

Pane Jacku, a Vy se nám můžete představit a říci nám čím a jak konkrétně jste pro společnost přínosem Vy?

Mimochodem, nejste komunista?

0 0
možnosti

hekp

7. 5. 2009 10:13
NWR

 Co říkáte na nynější raketový vzestup NWR?

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2241x
Lékař. Podnikatel. Konzultant. Bloger začátečník. _
Budu se snažit ze všech sil zde napsat něco, co by mohlo zajímat investory či lidi, kteří se o dění na burze zajímají.
Také si současně chci utřídit vlastní myšlenky.